GFF en VNV op de Nationale Vispiratiebeurs Houten, maandag 1 april

Maandag 1 april geven de Vereniging van Nederlandse Visdetaillisten (VNV) en de Good Fish Foundation gezamenlijk het officiële startschot van het etiketteringssysteem op de Nationale Visinspiratiebeurs in Houten!

Naar aanleiding van de KASSA uitzending van 16 februari hebben de VNV en GFF de handen in een geslagen om de wettelijk verplichte transparantie in de visspeciaalzaken aan te pakken. Daarmee zijn belangrijke stappen richting verduurzaming van de detailhandel gezet.

Good Fish Foundation en de VNV zullen hier aanwezig zijn en voorlichting geven over het programma. Ook zal Victor Simoncelli (MSC) vertellen over MSC certificering in de speciaalzaak. Sandra Spier-Schmitt van Groepscertificaathouder DuraCert komt spreken over de (inmiddels veel makkelijkere manier) van certificeren.