Good Fish Foundation viert duurzame vis in Roompot resorts

8 juni 2020 – Het is vandaag Wereld Oceanen Dag, een dag waarop wereldwijd aandacht besteed wordt aan onze oceanen. De Good Fish Foundation pakt normaal gesproken groots uit tijdens deze dag, met bijvoorbeeld het World Oceans Dinner en de jaarlijkse menuscan, maar door de coronacrisis gaat het dit jaar helaas ietsje anders dan gepland.

Om er zeker van te zijn dat we deze dag niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan, maakten we een video in samenwerking met Koos Konijn van Roompot om te vieren dat de 33 eigen vakantieparken van Roompot enkel nog duurzame vis serveren. Bekijk de video hier!

Menuscan

Onze jaarlijkse menuscan mag dit jaar natuurlijk ook niet ontbreken. Deze menuscan zal later vandaag op onze website komen. Houd de homepagina en onze social media kanalen dus in de gaten!

Rectificatie: In een eerdere versie van dit nieuwsbericht werd beschreven dat ruim 125 vakantieparken van Roompot goede vis serveren. Later is gebleken dat het gaat om 33 vakantieparken die in eigen beheer zijn van Roompot.