Steun voor 25 restaurants met Support your Locals actie

De Support Your Locals actie, bedacht om de ruim 500 horecapartners te steunen in tijden van de coronacrisis, is afgerond. Begin april begon de Good Fish Foundation te informeren naar de creatieve ideeën van haar partners om de coronacrisis door te komen. Als organisatie waren we positief verrast door alle leuke initiatieven, van afhaalmaaltijden tot compleet verzorgde moederdag brunches en van speciaal opgezette drive-ins tot bezorgdiensten op de bakfiets.

Dat de horeca één van de sectoren is die misschien nog wel het hardst is getroffen, dat is niemand ontgaan. De sector heeft zich van haar meest veerkrachtige kant laten zien en mag, door de verdere versoepeling van het kabinet, steeds meer gasten ontvangen. Uiteraard moedigen wij alle Nederlanders aan om de horeca te blijven ondersteunen en, met het in acht nemen van de RIVM-richtlijnen, weer eens langs te gaan bij jouw favoriete goede visrestaurant.

Overigens werd niet alleen aandacht besteed aan de initiatieven van restaurants. Ook de Goede visleveranciers en Goede viswinkels konden rekenen op onze support. Zij zijn indirect getroffen door de coronacrisis, omdat de horeca een belangrijk afzetkanaal is voor hen.

Zichtbaar maken van onze partners

Het zou natuurlijk zonde zijn als de creatieve ideeën van de horecasector niet worden gezien door het grote publiek. Een van de doelen van de Support Your Locals actie was daarom het verbeteren van de zichtbaarheid voor onze partners. Voor elk initiatief is een gesponsorde advertentie gemaakt, die vervolgens binnen de directe cirkel van de horecagelegenheid is verspreid. Dit leverde ruim 3 miljoen weergaven op, verdeeld over 25 horecapartners met een bereik van 1,7 miljoen Nederlanders!

Met deze mooie resultaten hopen we als organisatie bij te dragen aan een positief voortvaren van de horecasector. Op deze manier kunnen wij ons ook in de toekomst blijven focussen op ons einddoel: Enkel goede vis in alle Nederlandse restaurants.

Volg ons op social media!
Volg je ons nog niet op social media? Help ons nog meer impact te maken en blijf op de hoogte! Je vindt ons op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn.